Fundraising 2016 € 8.500,= verdeeld over St. Leergeld, St. Jarige Job en St....

Fundraising 2016 € 8.500,= verdeeld over St. Leergeld, St. Jarige Job en St. kinderen van de voedselbank

Aspergediner 2016 .

Hardinxveld.
Het doel van dit diner is geld bij een te brengen waarmee maatschappelijke organisaties worden ondersteund daar waar de overheid een terugtrekkende beweging heeft gemaakt.
Kiwanis heeft als credo " Serving the childeren of the world" , de goede doelen die deze avond werden ondersteund hebben daar natuurlijk alles mee te maken.
Na een uitgesproken smakelijke maaltijd, een loterij , een muzikale omlijsting en een veiling kon voorzitter Jan Korevaar de opbrengst van de avond bekend maken welke totaal ca 8500 euro was.
Het bedrag werd door de 2 Kiwanis clubs naar boven afgerond en verdeeld aan:Stichting Leergeld, Stichting Jarige Job en Stichting kinderen van de voedselbank. Elke stichting kreeg een bedrag van 3000 euro .
Al met al een gezellige avond met een prachtig eindresultaat.

Klik op de tab foto's voor een impressie van het Aspergediner

Deel deze post