Reis naar Turkije 2016

Van donderdag 29 september tot en met maandag 3 oktober zijn we met een groot aantal Kiwanis op reis naar Turkije gegaan.
Donderdag en vrijdag bezochten we het oude stadsdeel van Istanbul, zaterdag zijn we naar Izmir gevlogen en zondag bezochten we we in Ciné de viskwekerij en -verwerkingsfabriek van één van onze leden.
Het was een bijzondere reis, met naast culturele en heel veel culinaire hoogtepunten ook een leerzaam programma. Het was ook een zware reis, 's-morgens vroeg op en 's-avonds tot sluitingstijd op het terras.
Zelfs na vier dagen begonnen we ons nog niet te vervelen of aan elkaar te irriteren, voor de bonding binnen de club is het een uitstekend evenement geweest. De tijdelijke reiscommissie zou wel eens een permanente kunnen worden.

Blue Mosque, Istanbul

Voor meer plaatjes zie tab Foto's

Deel deze post